TeaserTeaserTeaserTeaser
Vrouwlos

Computerreiniging

Stof, broodkruimels, haren, vette vingers, huidschilfers. Toetsenborden zijn een broedplaats van tienduizenden bacteriën en virussen, 400 keer meer dan op een toiletbril. Dat blijkt uit onderzoek van de afdeling microbiologie en immunologie van de Universiteit van Arizona.

Het is ook wetenschappelijk aangetoond dat toetsenborden, computermuizen en telefoons vaak verkoudheid en ook huidirritaties veroorzaken. Zeker als meerdere personen dezelfde werkplek gebruiken. Ook een 70% van de computerstoringen kan met preventieve schoonmaak worden voorkomen; Koelventilatoren van computers zuigen permanent lucht naar binnen. Plus een lading stof die de onderdelen bedekt als een deken. Resultaat: storingen, helpdeskvragen en ergernis. Eenvoudig te voorkomen door het computerinterieur elk half jaar te reinigen.

Clear Senses reinigt hardware in alle soorten en maten. Toetsenborden, computers, printers, telefoons, maar ook complete systemen, complexe technische ruimtes en meld- en regiekamers. Dat doen we zorgvuldig, grondig en snel, dus met minimaal oponthoud en maximaal effect. Vooraf zal ook altijd overleg plaatsvinden met de IT verantwoordelijke over hoe en wanneer plaatsvindt.

Een frisse werkplek zorgt tenslotte voor tevreden medewerkers. Het ontlast de helpdesk, de systeembeheerders en storingsdienst doordat onnodige storingen worden voorkomen. Meer werkplezier, minder stress. Elke dag opnieuw! Meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op.

terug naar homepage           terug naar dienstverlening

Computerreiniging

Computerreiniging
 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam