TeaserTeaserTeaserTeaser
Vrouwlos

Graffiti verwijderen

Graffiti is tegenwoordig een fenomeen wat haast niet meer weg te denken is uit ons straatbeeld. Niet alleen in grote steden, maar ook in dorpen en gehuchten worden vele bedrijfspanden, winkelcentra, scholen, verkeersborden, lantaarnpalen, bushokjes, geluidsschermen en historische monumenten ontsierd door graffiti.

Graffiti is een doorn in het oog en vaak een begin van meer kliederwerk op gevels en afscheidingen. Graffiti wordt meestal aangebracht op gevels die het meest in het oog staan voor het publiek. Het verwijderen van graffiti moet zo snel mogelijk gedaan worden nadat het is aangebracht. verwijderen is in veel gevallen een tijdrovende en vooral intensieve aangelegenheid waar niet iedereen de middelen voor in huis heeft. Clear Senses heeft dat wel, en beschikt bovendien over de nodige kennis als het gaat om reiniging.

Graffiti verwijderen vraagt om een deskundige aanpak. Zeker als het gaat om grondige gevelreiniging, waarbij geen resten en schaduwen achterblijven. Vaak is het ook noodzakelijk om de hogedrukreiniging in verschillende etappes uit te voeren. Onze medewerkers houden in alle opzichten rekening met het milieu en zorgen voor een veilige aanpak. Clear Senses heeft ruime ervaring met het verwijderen van graffiti. Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op.

terug naar homepage           terug naar dienstverlening

 


graffiti verwijdering

 

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam