TeaserTeaserTeaserTeaser
Vrouwlos

Industriële reiniging Fabriek, magazijn/opslagruimte, werkplaats

Adequate en regelmatige reiniging van productieruimtes en –apparatuur levert niet alleen een schone werkomgeving op voor productiepersoneel, het verkleint de kans op storingen van apparatuur en verlengt de levenduur van uw bedrijfsmiddelen.

De inzet binnen industriële processen vraagt om kennis van de procesgang, kunnen conformeren aan de bedrijfsomstandigheden, optimale veiligheid, snel en doeltreffend werken, flexibele inzet en maximale betrouwbaarheid. Clear Senses heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel voor het milieu. Daarom maakt Clear Senses alleen gebruik van verantwoorde reinigingsmiddelen, professionele apparatuur en personeel dat hier op een respectvolle manier mee omgaat.

Wij dragen zorg voor een schone industriële omgeving. De activiteiten variëren van het reinigen van leidingen, spanten en magazijnstellingen tot en met het volledig in- en uitwendig reinigen van productiemachines. Door een goede afstemming over de uitvoering van de werkzaamheden en een duidelijke planning daarvan, kunnen wij ervoor zorgdragen dat uw productieproces zo kort mogelijk of helemaal niet stil komt te liggen. 

De schoonmaak van bijvoorbeeld productiehallen rondom machines en was- en kleedlokalen stelt specifieke eisen. Representativiteit is in dit geval van minder belang, oog voor detail en hygiëne des te meer.  Doordat wij ons in het productieproces verdiepen, kunnen we precies afstemmen waar en wanneer wij onze diensten het beste kunnen uitvoeren.

terug naar homepage           terug naar dienstverlening

industriele reiniging

industriele reiniging
 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam