TeaserTeaserTeaserTeaser
Vrouwlos

RVS behandeling

Roestvrijstaal is een veelgebruikte maar eigenlijk onjuiste benaming van het product roestvaststaal. Roestvaststaal is een legering van ca. 80 % ijzer met een aantal toevoegingen zoals o.a. chroom, nikkel en molybdeen. Deze toevoegingen zorgen ervoor dat een roestvaste huid op het materiaal gevormd wordt.

Roestvrijstaal beschikt over uitstekende corrosie werende eigenschappen. Het is eenvoudig en goed te reinigen zodat een blijvend mooi, maar zeker ook zeer hygiënisch oppervlak wordt verkregen. Het onderhoud stelt geen ingewikkelde maar wel specifieke eisen. Wanneer men onvoldoende ervaring heeft met het schoonmaken van roestvrijstaal, kan dit gevolgen hebben voor het aanzien van het product. In het geval van architectonische producten is het belangrijk dat deze na oplevering in een onderhoudsschema worden opgenomen zodat het roestvaststaal periodiek schoongemaakt wordt.

Clear Senses heeft ervaring met het oppoetsen van rvs muren, plafonds, machines, deuren, koelcellen, verdampers, sierlijsten, liften, trappen en leuningen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke middelen waar & wanneer te gebruiken met een oogverblindend resultaat.

terug naar homepage           terug naar dienstverlening

 

RVS reiniging en behandeling


 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam