TeaserTeaserTeaserTeaser
Vrouwlos

Peuterspeelzalen, Kinderdagverblijven & Scholen

Zijn ruimtes waar veel kinderen komen en waar veel vuil & stof verspreidt wordt. Deze stof bestaat onder meer uit haren & huidschilfertjes. Deze “fijn stof” blijft dan ook lang in de lucht zweven door alle bewegingen die de kinderen maken. Grotere stofdeeltjes verzamelen zich in verborgen hoekjes, op kasten, richels enz. Het stof op oppervlakken kan een voedingsbodem zijn voor bacteriën, schimmels en huisstofmijt. Dit is ongunstig voor de luchtkwaliteit & de gezondheid.

Clear Senses staat daarom klaar om al uw schoonmaakwerk hygiënisch en verantwoord uit handen te nemen. Hetgeen er direct al voor kan zorgen dat zaken als hygiëne en (brand)veiligheid fors verbeteren en zo bijdragen aan professionaliteit en populariteit van uw instelling.

We zorgen ervoor dat de algemene ruimtes, lesruimtes en sanitaire ruimtes voldoen aan de hoge schoonmaaknormen.

  • Het stofvrij maken en reinigen van vloeren

  • Afnemen van randen, richels, contacten, radiatoren en deuren

  • Grondige & secure reiniging van sanitair

  • Het verwijderen van losliggend vuil

  • Het reinigen van meubilair

  • Periodiek reinigen van speelgoed & speeltoestellen

Ook kunt u bij ons terecht voor specialistische reinigingsdiensten als graffiti verwijdering, tapijtreiniging en het onderhoud van diverse soorten vloeren.

Uiteraard stemmen wij het schoonmaakprogramma geheel af op uw wensen. Neem vandaag nog contact met ons op en een adviseur komt graag bij u langs om uw wensen en behoeftes te bespreken. Clear Senses biedt tenslotte maatwerk per en op locatie!

terug naar homepage           terug naar dienstverlening

 

school, peuterspeelzaal, kinderdagverblijf

 

 

school, peuterspeelzaal, kinderdagverblijf

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam