TeaserTeaserTeaserTeaser
Vrouwlos

Schoonmaak horeca

De horeca vraagt om een andere manier van schoonmaken dan de reguliere schoonmaak. Clear Senses maakt schoon volgens de HACCP norm & richtlijnen. Of het nu gaat om, een keuken, bar of restaurant, café, hotel of discotheek, iedere zaak vraagt een andere manier van schoonmaken en hiervoor maken wij altijd in overleg met u een maatwerk schoonmaakprogramma.

Uw hele pand wordt professioneel schoongemaakt door ons ervaren team; eetzalen, bar, ontvangstruimte, toilet of entree … alles wordt door ons grondig gereinigd & schoon en fris achtergelaten. Want een schone zaak is uiteraard uw en ons visitekaartje. Wij hebben de materialen en vakkennis om uw horecagelegenheid er blinkend en hygiënisch uit te laten zien zodat uw klanten zich overal in uw zaak thuis voelen.

Clear Senses kan het onderhoud geheel of gedeeltelijk uit handen nemen. Geheel toegespitst op uw behoeften en wensen. Door de flexibiliteit van Clear Senses kunnen wij de werkzaamheden op de dag of in de nacht uitvoeren, zodat overlast voor u, uw personeel en vooral ook uw gasten beperkt blijft tot een absoluut minimum.

terug naar homepage           terug naar dienstverlening

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam