TeaserTeaserTeaserTeaser
Vrouwlos

Particulieren Schoonmaak

Mensen hebben steeds minder tijd voor de schoonmaak. Dit komt door een drukke baan, kinderen, sport, hobby’s en afspraken met vrienden en familie. Deze gezellige zaken zorgen ervoor dat er geen tijd overblijft voor het huishouden. Clear Senses neemt u het huishoudelijk schoonmaakwerk uit handen. Hierdoor is uw woning schoon en fris en kunt u uw kostbare tijd anders besteden en houdt u tijd over voor leuke andere dingen.


U kunt te allen tijde een beroep op Clear Senses doen wanneer u ons nodig heeft. Dit kan voor zowel reguliere schoonmaakwerkzaamheden, maar ook wanneer u verhuist naar een nieuwe woning; voor of na een renovatie of verbouwing van uw huis of bedrijf; maar ook het leegmaken en schoon opleveren na een sterfgeval. Tevens bieden wij ook een pre en afterparty service aan; wij maken schoon voor een feestje of een andere belangrijke gebeurtenis en ook na het feestje maken wij uw huis weer schoon en aan kant.

U kunt bij ons terecht voor een algemene schoonmaak, een grondige schoonmaak of slechts een eenmalige schoonmaak. Top kwaliteit & service tegen een betaalbare prijs.

De medewerkers die de werkzaamheden uitvoeren zijn gescreend (bewijs van goed gedrag) en zijn zich terdege van bewust van het feit dat zij als gast bij u de werkzaamheden uitvoeren en zullen zich houden aan uw huisregels. De medewerkers zullen op een juiste manier om gaan met uw eigendommen en zullen hiermee alleen in aanraking komen wanneer deze betrekking hebben op het uitvoeren van de werkzaamheden.

Neem contact met ons op voor meer informatie. 

terug naar homepage           terug naar dienstverlening

 

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam