TeaserTeaserTeaserTeaser
Vrouwlos

Vleesverwerking, productieruimtes, food & beverages

Clear Senses heeft in de foodreiniging ruimschoots haar sporen verdient. Ruim 10 jaar zijn wij reeds een gedegen partner voor voedselverwerkende bedrijven. Jarenlange ervaring in meerdere facetten van de voedselverwerkende industrie vormde een gedegen basis om met kennis van zaken te handelen. De kracht van Clear Senses ligt erin dat de klant de hele organisatie en controle over het schoonmaakproces kan uitbesteden. Taken, verantwoordelijkheden (ook na productie uren) en afspraken zijn veel duidelijker dan voorheen en dat komt de kwaliteit en rendement ten goede.

Clear Senses neemt graag uw onrust op het gebied van bacteriedruk van u over. Een voedselverwerkende organisatie richt zich graag op haar primaire taak: Heerlijk, goed & verantwoordt voedsel verwerken en bereiden. Voor hygiëne en alles wat daarmee te maken heeft, vertrouwt u voor een veilige en schone omgeving op Clear Senses.

Ook voor uw organisatie kan Clear Senses een waardevolle partner zijn. Uw zorg van uw schoonmaak wordt volledig door ons overgenomen. Storingen, ongedemonteerde machines worden in onze logboeken gerapporteerd, en zonodig opgelost door onze vakbekwame medewerkers. indien nodig bij hoge nood word contact gelegd met de verantwoordelijke van uw bedrijf.

Clear Senses heeft in het verleden onder de naam Rainbow Cleaning Services vooral als onder aannemer geopereerd en voor verschillende schoonmaakbedrijven. Ook het constant reinigen, onderhoud & in kleur brengen van de rvs muren, plafonds, machines, koel en vrieshuizen, verdampers, deuren en trappen behoorden tot een van onze specialistische taken.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een advies, inspectie of informatie, neem dan contact met ons op. Onze adviseur komt graag bij u langs om wensen en mogelijkheden in kaart te brengen om vervolgens geheel vrijblijvend adviezen & een offerte uit te brengen.

terug naar homepage           terug naar dienstverlening

vleesverwerkingsruimtes

vleesverwerkingsruimtes
 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam