TeaserTeaserTeaserTeaser
Vrouwlos

Vloerreiniging & onderhoud

De complete verzorging van uw vloer vraagt om een regelmatig & planmatig onderhoud, afgestemd op uw soort vloer en de mate van gebruik. Een natuurstenen vloer vraagt een geheel andere verzorging dan tapijt en parket. En ook iedere natuurstenen of houten vloer heeft unieke eigenschappen en stelt daarmee andere eisen aan de verzorging.
Onze ervaren medewerkers hebben de kennis die hiervoor nodig is; wij nemen de verzorging van uw vloer graag van u over. Zo houden wij uw vloer gebruiksvriendelijker, mooier en hygiënischer en dragen zorg voor een langere levensduur. Ook het periodiek schrobben of reinigen van stenen vloeren behoort tot onze werkzaamheden.

Tapijtreiniging

Het is bekend dat tapijt een bron is van levende organismen. Bovendien maken wij vaak mee dat in het tapijt door het gebruik een “loop” is ontstaan of dat er door morsen slechts plaatselijk een vlek is. Of het nu een plaatselijke vervuiling betreft of het gehele tapijt, vaak kan het oorspronkelijke uiterlijk van het tapijt worden hersteld.
Met onze professionele tapijtreinigingsmethode zijn wij in staat om vervuilde vloerbedekking en tapijten weer een frisse en schone uitstraling te geven. Eventueel voorzien wij de vloerbedekking van een beschermlaag waardoor deze vuil- en vochtafstotend wordt. Indien gewenst of noodzakelijk reinigen wij de vloerbedekking na kantoortijd of in het weekend.

Terras & oprit reiniging

Clear Senses zorgt ervoor dat uw terras of oprit er weer verzorgd bij ligt. Algen, mos en ander vuil maken het terras kleurloos en onaantrekkelijk. Clear Senses maakt uw terras weer helemaal als nieuw. Onkruid tussen de tegels wordt verwijdert, vervolgens wordt het vuil van het terras of oprit gespoten onder gepaste druk. Daarna zullen wij uw terras of oprit waar nodig weer aanvullen met zand.

terug naar homepage           terug naar dienstverlening

 

Hogedrukreiniging 

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam