TeaserTeaserTeaserTeaser
Vrouwlos

Woningbouwverenigingen, VVE’s Trappenhuizen & Portiekwoningen

Thuiskomen in uw eigen woning begint bij de entree van uw (appartementen)complex. Een schone frisse woonomgeving maakt een groot onderdeel uit van uw woongenot. Uitbesteden of zaken zelf doen kan, maar vaak staan dezelfde bewoners voor deze taak en/of laat het resultaat uiteindelijk te wensen over. Het uitbesteden van de schoonmaak aan Clear Senses levert dan de oplossing. Clear Senses werkt met:

  • een helder werkprogramma met een beschrijving van elke schoonmaakactiviteit per ruimte;

  • een overzichtelijk informatiebord in uw entree met uw schoonmaakprogramma, zodat voor alle bewoners duidelijk is wat en wanneer gereinigd wordt.

  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen;

Of het nu gaat om het schoonmaken en -houden van het gemeenschappelijke trappenhuis, een enkele woning of de gehele woonomgeving, Clear Senses heeft ruime ervaring in:

  • de reguliere schoonmaak van uw trappenhuizen en andere openbare ruimtes;

  • opleverschoonmaak van uw nieuwbouw(complexen);

  • schoonmaak bij wisseling van uw huurders.

Wilt u met uw klanten tijdens de (jaar)vergadering over andere zaken praten dan over de schoonmaak, laat ons dan aan u uitleggen hoe Clear Senses dit aanpakt. Wij zijn uw man als het gaat om de schoonmaak van openbare ruimtes in appartementencomplexen. Wij bieden u een maatwerk schoonmaak- of onderhoudsprogramma waarin activiteiten & frequentie naar eigen budget zijn af te stemmen.

Wij zorgen graag voor tevreden klanten en u kunt als beheerder bezig zijn met zaken waar het voor de VVE werkelijk om gaat.

Naast reguliere schoonmaakdiensten biedt Clear Senses ook onder genoemde specialistische schoonmaakdiensten aan:

Heeftt u genoeg van half schoonmaakwerk? Dan is het de hoogste tijd voor Clear Senses. Neem contact op met één van onze adviseur voor een vrijblijvende offerte op maat.

terug naar homepage           terug naar dienstverlening

  woningbouwvereniging, VVE, trappenhuis

woningbouwvereniging, VVE, trappenhuis

 

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam